93 dollár hány forint?

93 USD to HUF | 93 USD in HUF
Nézd meg, hogy 93 dollár hány forint a mai dollar árfolyam alapján
Check 93 dollar how much in forint daily dollar exchange rate
USD
93 USD to HUF =
33.564,63
2024.07.15. 04:15
1 USD = 360.9100 HUF | 1 HUF = 0.0028 USD

Mennyi a dollár ára ma? Mitől függ az dollár árfolyam aktuális értéke?

Mennyi az dollár? Újabban minden nap fontos kérdés a napi dollár árfolyam értéke, hiszen kihat a mindennapi életünkre.
A dollár árfolyam napi alakulását több tényező is befolyásolja ebből is három tényező a legfontosabb:
Az export és import nagysága: Amíg az exportőrök a deviza eladásában érdekeltek, addig az importőrök a deviza vásárlásában.
Befektetők és tőkealapok: A tőkealapok különféle devizákkal kereskednek, valamint meglehetősen nagy összegeket fektetnek be, így a tőkealapok tevékenysége jelentősen kihat a devizaárfolymok alakulásban.
Politika: Azon belül is a monetáris politika felelős a forgalomban lévő pénz mennyiségének a szabályozására, így hatással van az dollár árfolyam történéseire.
Deviza árfolyam USD/HUF
A legjobb helyen jársz, ha szeretnéd tudni, hogy 93 dollar hány forint pontosan. Weboldalunk célja, hogy folyamatosan lekövesse az aktuális deviza árfolyamok mozgását így naprakész információt kapjunk. Az dollar árfolyam lekérdezése percről-percre történik, így a lehető legpontosabb adatokat láthatjuk.
Nyilatkozat
Az oldalon található adatok tájékoztató jellegűek! Rendszerünk folyamatosan azon dolgozik, hogy az oldalon található adatok mindig pontosak legyenek, de előfordulhatnak hibák így az ezekből eredő károkért felelősséget nem vállalunk!